top of page
IMG_8655redWIX.jpg

Kære xx

Har du lyst at deltage i udstillingen, Maglemølle?

I 2000 og de følgende år organiserede jeg sammen med Henning Christiansen m.fl. en serie store udstillinger på Masnedøfortet ved Vordingborg. På udstillingerne deltog kunstnere fra de baltiske lande og Skandinavien. Både mange kunstnere og publikum fik nogle store oplevelser.
 
Nu forsøger jeg igen:

Fra 1. februar 2020 har jeg et lejemål i Maglemølle i Næstveds gamle industriområde og dermed et ben indenfor den skønne, gamle industribygning. Jeg har mulighed for at lave en udstilling i en kæmpe bygning, der tidligere har leveret varme til hele industrikomplekset. Nu er næsten hele bygningen tom og fremstår i en rå, men meget smuk forfatning. Se bygningen og fotos derfra på følgende link: https://www.skjerning.info/maglemolle

xx

Jeg håber, at rummene vil inspirere, eventuelt til egentligt stedspecifikke værker, hvilket er oplagt. Men atmosfæren og rummene i sig selv er også visuelt spændende medspillere til maleriet. I hvert fald er der ikke tale om “The White Cube” udstillingsrum. Rummene vil i høj grad blive del af oplevelsen af værkerne. Jeg tror, det bliver en vild udstilling, og jeg håber, at det viser muligt at gennemføre en række udstillinger, måske andre steder på Maglemølleværket.
Der er mulighed for at se rummene den xx. kl. 14 til 16.

Jeg opfordrer naturligvis til, at alle kommer. Selv om jeg forbeholder mig retten til at stå for ophængningen med henblik på den bedst mulige udstilling, vil de af jer, der forud vælger at arbejde med en særlig placering i tankerne, naturligvis have fortrinsret. Men stadig forbeholder jeg mig retten til at vælge den endelige ophængning.

Tidsplan:

FERNISERING: 14.8.2020, kl. 16-20: Fernisering

UDSTILLING: 15.8.-20.9. (inkl.) Åbent torsdage, fredage og lørdage kl. 15-19, og eventuelt efter aftale med mig.

OPHÆNGNING: 10.-12.8., kl. 13-17, og eller efter aftale med mig.

NEDTAGNING: 21.- 22.9. kl. 10-17.

bottom of page